LA 15 ANI AU FURAT UN LAPTOP ȘI DOUĂ TELEVIZOARE DINTR-O GRĂDINIȚĂ

Doi minori sunt cercetați de polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu pentru că ar fi sustras un laptop și două televizoare dintr-o grădiniță din Zăvoi. Bunurile au fost recuperate aproape în totalitate și restituite unității de învățământ.

Ieri, 3 mai, polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu au identificat doi minori în vârstă de 15 ani, bănuiți că au sustras bunuri în valoare de aproximativ 4.500 de lei, dintr-o grădiniță din Zăvoi.

La data de 20/21 martie a.c., în intervalul orar 17.00 – 07.00, cei doi minori din Zăvoi ar fi pătruns în grădinița din localitate prin spargerea geamului de la toaletă iar din cancelaria unității de învățământ ar fi sustras un laptop.
În noaptea de 23/24 aprilie a.c., aceiași minori ar fi decuplat siguranțele de la contorul electric și ar fi pătruns în grădiniță prin spargerea unui geam termopan. Din două săli de clasă ar fi sustras două televizoare.

Cei doi minori sunt cercetați penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a lor.

Bunurile au fost recuperate aproape în totalitate și restituite unității de învățământ.

Comentarii

comentarii