La Bocsa, NE JUCĂM, NATURA O PROTEJĂM! dar jucam si handbal

Natura, mediul înconjurător fac parte integrantă din viaţa noastră. Iar pentru o viaţă sănătoasă, sportul este unul din ’’ingredientele’’ de bază. În cadrul programului ’’Şcoala altfel: Să şti mai multe, să fi mai bun!’’la Bocşa, sunt desfăşurate manifestări dedicate mediului înconjurător, dar şi competiţii sportive.

Miercuri, 20.04.2016, cu începere de la orele 09,00 la Casa Orăşenească de Cultură va avea loc un atelier de lucru şi expoziţie-concurs cu titlul ’’NE JUCĂM, NATURA O PROTEJĂM!’’ la care participă peste 150 de elevi şi preşcolari de la patru unităţi de învăţământ din localitatea Bocşa.

Evenimentul este organizat de către Liceul teoretic ’’Tata Oancea’’ din Bocşa, cu sprijinul Inspectoratului şcolar al judeţului Caraş-Severin, Casa Orăşenească de Cultură, Fundaţia Umanitară ’’Triumful Inimii’’, Şcolile gimnaziale nr.1 şi nr.2, Grădiniţa ’’Tinker Bell’’şi Centrul şcolar de educaţie incuzivă ’’Christiana’’ toate din Bocşa. Acţiunea coordonată de prof. Mariana Petruţ îşi propune să dezvolte simţul responsabilităţii faţă de mediu, stimularea creativității elevilor, prin conceperea şi confecţionarea unor lucrări din materiale reciclabile dar şi prin colectarea materialelor reciclabile.

Tot miercuri, 20.04.2016, cu începere de la orele 13,00 va avea loc o competiţie de handbal pentru fete, ’’Cupa Bocşa’’, ediţia I-a la care participă sportive de la Liceul ’’Hercules’’ din Băile Herculane, Asociaţia sportivă ’’Colţ Alb’’ din Reşiţa şi Asociaţia sportivă ’’Golden Kids’’ din Bocşa. Evenimentul sportiv organizat de către Primăria oraşului Bocşa, Consiliul Local Bocşa şi Casa Orăşenească de Cultură cu sprijinul Fundaţiei Umanitare ’’Triumful Inimii’’ şi Asociaţiei de Caritate ’’Humanitas’’ (ambele din Bocşa)va avea loc la sala de sport din cartierul ’’Nufărul’’, iar intrarea publicului spectator este liberă!

Comentarii

comentarii