La Doclin, a început campania electorală – Mult zgomot pentru o rigolă deviată la Biniș VIDEO

Lucrările de reparații și modernizare a rețelei stradale din satul Biniș aparținător de comuna Doclin din Caras Severin, au trezit patima alegerilor și a aprins spiritul de luptător al concurenţilor la un fotoliu de primar sau consilier local. O fotografie aruncată pe reţelele de socializare, a avut darul de a diviza comunitatea satului în tabere. Oponenţii actualului primar în funcţie de vreo 3 mandate, s-au folosit de o problemă apărută în timpul lucrărilor de modernizare a reţelei de drumuri săteşti. Din cauza unui cămin şi a unei conducte de canalizare, rigola pentru apele pluviale de la marginea drumului, a trebuit deviată cu câţiva centimetri. Acest lucru a făcut ca aceasta să nu fie exact pe axul canalului. Măsura a fost luată de executantul lucrărilor pentru a nu afecta un canal subteran și un cămin de colectare a apelor menajere. Problema urmează să fie remediată în momentul în care se ajunge la faza de finisare a lucrărilor.

Cârcotașii și oponenții actualului primar social-democrat, Dănuț Oană, au profitat de acest aspect. Au făcut o fotografie cu zona respectivă, pe care mai apoi, au distribuit-o pe rețelele de socializare. Nu înainte de a specifica faptul că de fapt, toată lucrarea din sat se prezintă în acest fel.

De aici a început un adevărat război al postărilor pro și contra. Noi nu am crezut până ce nu am văzut cu ochii noștrii care este adevărul. Și ne-am lămurit: Ce să fie? Nu-i nimic! Au trecut doar cei cu propaganda electorală pe acolo. Valoarea lucrarilor este de 1,5 milioane de euro.

Comentarii

comentarii