La Obreja într-o gradină, s-a răsturnat o mașină – Accident

NU chiar într-o gradină, dar pe-aproape. La data de 07 mai, în jurul orei 17.55, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe DN 68, în afara localității Obreja.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din Hunedoara, a condus un autoturism pe DN 68, din direcția Oțelu Roșu spre Caransebeș. La km 10+520m a intenționat să se angajeze în efectuarea manevrei de depășire a unui vehicul ce se deplasa în fața sa însă nu s-a asigurat corespunzător, în acel moment fiind deja angajat în depășirea sa un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Domașnea cu care a intrat în coliziune laterală.

Autoturismul condus de tânărul de 20 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile și s-a răsturnat. Conducătorul auto și alți doi pasageri în autoturism au suferit răni ușoare, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, șoferul de 55 de ani și-a continuat deplasarea spre Caransebeș dar a revenit la locul faptei după câteva minute.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Comentarii

comentarii