La Oravita a inceput curatenia de primavara

Am demarat astăzi activitățile din cadrul campaniei de curățenie pe care am anunțat-o în urmă cu o săptămână. Deși trebuia să le începem de lunea trecută, din cauza condițiilor meteo am fost nevoiți să le amânăm. Așadar, am început astăzi cu igienizarea uneia dintre cele mai mizerabile zone, și anume Blocul B24.

Angajații BGC, împreună cu locuitorii din acest bloc, au igienizat terenul din zona clădirii. Tot începând de astăzi vom reamenaja locațiile de depozitare a deșeurilor municipale. Vor fi amplasate tomberoane ca cele din imagini și colectarea se va face selectiv. Am ales să curățăm această locație întrucât este una care creează mult disconfort cetățenilor din cartierul Zona Gării.

Pe viitor, împreună cu noul operator de deșeuri, vom amenaja toate spațiile destinate colectării gunoiului menajer. De asemenea, lângă acest container va fi amplasat și un altul dedicat depozitării cenușii rezultate de la sobele de foc. Avem rugămintea de a păstra zona curată și de a depozita deșeurile în funcție de proveniența lor (hârtie, pet-uri, carton, gunoi menajer, cenușă etc).

De fiecare dintre noi depinde felul în care ne asigurăm confortul din preajma locuinței! TU cum te implici?

Comentarii

comentarii