Administratie

La Reșița a început campania de curățenie de primăvară VIDEO

La Reșița a început campania de curățenie de primăvară. Miercuri, a avut loc, în cadrul campaniei ”Reşiţa curată – curăţăm şi menţinem” şi o primă întâlnire cu o parte din reprezentanții asociațiilor de proprietari/locatari, iar joi este programată o alta, ocazie cu care acestora li se vor prezenta obligațiile cu privire la salubrizarea și întreținerea zonelor adiacente imobilelor pe care la administrează, dar şi alte diverse probleme.

”Prezenţa nu a fost cea mai grozavă, la întâlnire participând circa 20 de administratori. La fel ca şi anul trecut, vom acorda premii substanţiale asociaţiilor care vor reuşi să îşi amenajeze împrejurul blocurilor într-un mod cât mai frumos. Fiecare administrator primeşte instrucţiuni privind concursul şi condiţiile de participare. Nu ne oprim doar la lucrul cu asociaţiile de proprietari. Noi am început deja un program de igienizare, malurile Bârzavei fiind integral curăţate”, a declarat city-managerul municipiului Reşiţa, Vasile Paul.

Acesta a făcut și un apel şi la cetăţenii oraşului, pentru a păstra, atât ceea ce fac asociaţiile de proprietari, cât şi ceea ce face primăria: „Este atât de uşor să arunci un chiştoc de ţigară la gunoi, să-ţi duci gunoiul selectat la containerele pe care le regăsim pe lângă toate blocurile şi este atât de greu şi de costisitor să faci curăţenie peste tot”.

Comentarii

comentarii