La volan la 78 de ani, a provocat un accident din cauza sănătății

Deși nu este Moș Crăciun, la 78 de ani, umblă cu mașina la sute de km de casă. Vorbim aici de un bătrân din Timișoara care a ajuns cu mașina tocmai pe la …Oravița, unde i s-a făcut rău la volan.

NU este vorba de nici un fel de discriminare pe motiv de vârstă fiindcă dacă ne ajută Dumnezeu, poate prindem și noi anii ăștia, dar totuși. La 78 de ani, să te urci la volan și să pleci de la Timișoara până la Oravița pe un drum destul de greu și de prost, înseasmnă – să zicem, cel puțin – mult curaj. Închipuiți-vă care ar fi fost urmările acestui eveniment dacă bătrânului i s-ar fi făcut rău la volan pe porțiunea de drum dintre Timișoara și Stamora Moravița, sau în intersecția de la Voiteni, ori chiar în oraș, în Timișoara unde este trafic, nu glumă? dar, să vedem ce s-a întâmplat mai exact, ce spune Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IJP Caraș Severin:
,,Poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada Victoriei din Oraviţa, sesizat de către un cetăţean prin apelul unic de urgenţă 112.

Echipa deplasată la faţa locului a constatat, din primele cercetări, că în timp ce P.I., în vârstă de 78 de ani, din Timişoara, conducea un autoturism, din cauza unor probleme medicale, i s-a făcut rău, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu poarta unui imobil pe care a distrus-o.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor, fiind transportat la spitalul din Oraviţa unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a rămas internat.

Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă, iar la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ”.

Mai departe, ce am putea spune? Totuși, drumurile sunt publice.

Comentarii

comentarii