Lansare liberală de anvergură în zona Caransebeș

Liberalii şi-au lansat, candidatul la Primăria Caransebeş, dar și la primăriile din zona Caransebeș. Este vorba de primăriile Armeniș, Bolvașnița, Bucoșnița, Constantin Daicoviciu, Luncavița, Cornereva, Teregova, Domașnea, Păltiniș, Turnu Ruieni, Sacu, Copăcele, Buchin și Slatina Timiș.

Lansarea candidaților a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură, în prezenţa a aproximativ 600 de delegaţi, a staffului PNL Caraş-Severin. Liberalul care ţinteşte funcţia de primar al municipiului Caransebeș este profesorul Felix Borcean, directorul Colegiului Naţional „Traian Doda” din Caransebeş. În campanie, liberalii şi Felix Borcean au decis să anunţe din start şi pe canddiatul la funcţia de viceprimar, în persoana lui Marius Isac, dar și la funcția de city-manager, Andrei Ungur.

Printre afirmaţiile făcute de copreşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, de pe scena Casei de Cultură, îndelung aplaudate de asistenţă, au fost: „Vreau să facem din Caraş-Severin o Elveţie a României”, „Cred că oamenii din Caraş-Severin au dreptul să fie fericiţi!” La rândul său Felix Borceanu a a firmat că dorește să continue proiectul de succes început la Caransebeș de Marcel Vela.

Copreşedintele PNL Caraş-Severin, deputatul Valeria Schelean, a spus că are mare încredere în toţi candidaţii PNL de la comune şi oraşe, iar la Caransebeş, liberalii sunt recomanadaţi alegătorilor de realizările primarului Marcel Vela. După lansarea candidaților la Caransebeș liberalii au lansat candidații din Valea Bistrei la Oțelu Roșu.

Comentarii

comentarii