Lansarea programului intensiv mixt „DEZVOLTAREA PRODUSELOR DIGITALE ȘI INGINERIE INVERSĂ” DIGITAL PRODUCT DEVELOPMENT AND REVERSE ENGINEERING

Facultatea de Inginerie din Reșița din cadrul Universității Babeș-Bolyai anunță lansarea componentei on-site a Programului Intensiv Mixt, „Dezvoltarea Produselor Digitale și Inginerie Inversă„, în cadrul căruia se îmbină metode inovatoare de învățare și predare.

La acest eveniment vor participa peste 35 studenți din cadrul Facultății de Inginerie din Reșița și din universitățile partenere din Polonia, Serbia, Turcia.

 

Spre deosebire de ofertele academice tradiționale, acest program va depăși învățarea teoretică, prin furnizarea unei experiențe imersive, practice. Participanții vor fi implicați activ într-o serie de activități practice, inclusiv scanare 3D, prelucrare CNC, imprimare 3D și vizite în companii locale, dobândind astfel abilități noi, necesare pentru industria actuală.

 

Programul intensiv este parte a inițiativei Erasmus+ și aduce valoare suplimentară cursurilor sau instruirilor existente, oferite de instituțiile de învățământ superior participante, prin facilitarea unor formate noi și mai flexibile de mobilitate care combină mobilitatea fizică cu o parte virtuală.

 

 

Responsabil PR

Prodecan

Profesor universitar Codruța-Oana HAMAT

Comentarii

comentarii