Lapusnic Femeie de serviciu rănită grav de o bucată de tencuială căzuta în cap VIDEO

Femeia de serviciu, angajata primăriei din comuna Lăpuşnicu Mare, a fost rănită grav după ce o bucată de tencuială dintr-o baie, s-a desprins din tavan. Femeia are în jur de 48 de ani și se afla în timpul programului de lucru când s-a întâmplat nefericitul eveniment.

Miercuri, în timp ce făcea curat într-o baie de la nivelul superior al Casei de Cultură a localității, datorită infiltraților de apă din tavan, o bucată de tencuială cu diametrul de aproximativ 1 m patrat, s-a desprins și a căzut peste femeia de serviciu. Auzind strigătele femeii, un sătean care se află prin preajmă, i-a sărit în ajutor și a anunțat-o pe primăriță, care imediat a sunat la numărul unic de urgență 112.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție din Bozovici, care a preluat pacienta și a dus-o la centrul de prim ajutor din localitatea Bozovici. Acolo, i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, după care, femeia a fost trimisă cu o altă ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri de specialitate.

Se pare că femeia, s-a ales cu o plagă deschisă la nivelul capului și cu pierderi de vedere la un ochi din cauza prafului din tencuială. Totodată, fiind unu accident în timpul programului de muncă, l-a fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Poliției Rurale Bozovici, care cel mai probabil, v-a întocmi un dosar penal pentru vătămare din culpă.
Adu Neagu.

Comentarii

comentarii