@Breaking newsActualitate

Liderul AUR George Simion, s-a întâlnit cu membrii de partid și simpatizanții din Caransebeș, Reșița și Bocșa EXCLUSIV VIDEO

Caravana AUR a trecut Duminică prin mai multe localități din județul Caraș Severin. George Simion și Caravana AUR au revenit Duminică în Caraș Severin oprindu-se la Caransebeș, Reșița și Bocșa. Co-președintele AUR a fost întâmpinat de președinta AUR Caraș Severin, Letiția Aman și mai mulți membrii din conducerea filialei județene.

Ajuns la Caransebeș, autocarul cu care s-au deplasat membrii și simpatizanții AUR dinspre Oltenia spre Banat, a parcat în zona centrală a orașului, în zona Catedralei Episcopale de unde, cu drapele tricolore și lozinci mobilizatoare, cei prezenți – majoritatea tineri, au efectuat un marș pașnic până în piața centrală exprimând crezul lor imprimat și pe autocar: „Semnătura ta dărâmă Sistemul lor!”. La Caransebeș, liderul AUR a fost întâmpinat cu lozinci, urale, îmbrățișări și multe selffie-uri de peste 200 de membrii de partid și simpatizanți. Nu au lipsit cântecele patriotice, lozincile și drapelele tricolore.

 De altfel, pe pliantele lor era menționat scopul principal al acțiunii: „Îl dăm jos pe Iohannis pas cu pas. 1. Suspendare – Semnează astăzi!; 2. Demitere – Votează pe urmă la Referendum!”. Decalogul pentru demiterea Președintelui Statului i-a convins pe unii cetățeni să semneze pe listele puse la dispoziție de organizatori. Apoi, George Simion însoțit de membrii AUR și simpatizanți, au plecat într-o plimbare – mai mult marș – până în parcul din centrul orașului unde au făcut mai multe fotografii, iar Simion, a stat de vorbă cu caransebeșenii. Mai mulți cetățeni i-au cerut liderului AUR numărul de telefon – acesta comunicându-l imediat. La fel s-a întâmplat la Reșița și Bocșa.

Un film ne editat cu vizita liderului AUR, puteți urmări mai jos în exclusivitate.

Comentarii

comentarii

One thought on “Liderul AUR George Simion, s-a întâlnit cu membrii de partid și simpatizanții din Caransebeș, Reșița și Bocșa EXCLUSIV VIDEO

Comentariile sunt închise.