Lions Club Reşiţa Montană continuă campania de ajutorare a copiilor

Lions Club Reşiţa Montană continuă campania de ajutorare a copiilor cu nevoi speciale, acum, în Poiana Lupului, unde, în perioada 7 – 11 iulie, se desfăşoară Festivalul Internaţional de Jazz . Astfel, de astăzi, 7 iulie, până duminică, 10 iulie, membrii clubului vor fi prezenţi în ţarcul în care se desfăşoară festivalul, cu un cazan cu gulaş vânătoresc şi unul cu fasole cu cârnaţi. La fel ca al precedenta acţiune, încasările rezultate din vânzări vor fi donate copiilor aflaţi în grija Fundaţiei Humanitas Pro Deo.

Şi de data aceasta, la cazane, în anumite momente ale zilei, vor fi prezente personalităţi, care se pun în slujba cetăţenilor, precum şi în serviciul copiilor defavorizaţi, în acţiunea „Serveşte cu suflet, dăruieşte din inimă!”.

Astfel, sâmbătă 9 iulie, la cazanele cu gulaş şi fasole vor fi de serviciu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Silviu Hurduzeu, actorul Dan Mirea, de la Teatrul de Vest Reşiţa, preşedintele Sindicatului Cadrelor Didactice Preuniversitare Caraş-Severin, Mariana Zvarici, antrenorul de lupte Adrian Dacica. Şi în alte zile, acţiunea va fi sprijinită de persoanlităţi din administraţie, din lumea artelor şi sportului.

Comentarii

comentarii