Liviu Dragnea e în colimator. Baronii în pragul Revoltei. Cutremur total în PSD. Ce spune azi Mocioalca?

UPDATE ora 15:20 – Ion Mocioalca nu a spus nimic de situatia tensionata din PSD si de problema legata de Liviu Dragnea.Liderul social-democratilor caraseni, Ion Mocioalca, va sustine azi o conferinta de presa. Subiectul nu este inca cunoscut, dar in contextul in care războiul dintre liderul PSD Liviu Dragnea și vice-președintele partidului Gabriela Firea ia o amploare de neimaginat, si după ce mai mulți parlamentari și-au exprimat susținerea față de Primarul general al Capitalei, vine acum rândul președinților de filiale și a membrilor din conducerea PSD să îi dea ultimatul lui Liviu Dragnea.

 

Care va fi pozitia PSD Caras Severin? Ca va spune Mocialca azi? Ramane sa aflam si sa va informam.

Surse din interiorul PSD au dezvăluit pentru PSnews.ro că  28 de de PSD-iști (președinți de organizații și membrii CEx) vor PUBLICA o scrisoare ce va produce cutremur în interiorul PSD.

În scrisoare se va cere atât convocarea Comitetului Executiv Național al PSD, precum și discuții referitoare la poziția adoptată de Liviu Dragnea la conducerea partidului.

Sursele PSnews au declarat că cei 28 de PSD-iști vor merge să depună personal scrisoarea la sediul PSD din Kiseleff, apoi vor organiza un eveniment prin care își vor expune toate nemulțumirile legate de actuali pași ai partidului aflat sub conducerea lui Liviu Dragnea.

Se pare că cei 28 de ”răzvrătiți”  intenționează să ceară un vot pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, exprimându-și astfel un vot de susținere pentru Gabriela Firea, aflată în război deschis cu acesta.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments