Locuitorii de pe patru stazi din Caransebes fara apa la robinete de Sfântul Ilie

La solicitarea SC CALOR GRUP SRL, între orele 09-16, se va sista furnizarea apei potabile, în Caransebeș în data de 20 IULIE 2016. În acest interval de timp, SC AQUACARAŞ SA Exploatarea Caransebeş, va realiza un bransament de apă in starada Ardealului, la Campusul Scolar CD LOGA.

Zonele afectate de lipsa apei potabile sunt urmatoarele: Str. Ardealului, STR. Ep. N. Popeea, Str. Halici , Str. Traian Doda. Totodată, va scădea și presiunea la robinetele abonaților din Cartierele Tiglarie, Pipirig și de pe strada Ep. N. Popeea.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă.

Dacă problema persistă vă rugăm să contactaţi SC AQUACARAŞ SA Exploatarea Caransebeş la numărul de telefon 0255/516321 urmând ca personalul din societatea noastră să intervină în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Conducerea
SC AQUACARAS SA
Exploatarea Caransebeş

Comentarii

comentarii