Locuitorii din Sopotul Vechi multumesc Consiliului Judetean pentru drum VIDEO

Drum judeţean 571G în Şopotu Vechi 1 feb 2019. Locuitorii satului Şopotul Vechi aduc calde mulţumiri, cu lacrimi în ochi printre sughițuri și ignituri, ,,drumarilor de la Consiliul Judeţean” pentru felul în care arataă drumul ce leagă satul de civilizaţie.

Oamenii nu sunt supăraţi, nuuuuu – absolut deloc, ba dimpotrivă sunt deosebit de încântaţi de gropile din carosabil fiindcă în acest fel, călătoria lor nu este plicticoasă și plictisitoare iar autoturismele sunt folosite la întreaga capacitate. Să dea tot ce-i mai bun în ele, nu-i așa? Este un haz general să vezi cum sar ocupanţii maşinilor prin autoturism în momentul în care îşi dau în vreo groapă, sau când conduc maşinile în zag şi zig. Cât despre urări – numai de bine.

Lapte şi miere li se scurg de pe buze când îi întrebi de drum si sefii de la Consiliul Județean. Lirica populară are așa de multe cuvinte și versuri – și toate ,,numai de bine”. Acolo sunt pomenite mamele, sotiile, amantele, rudele, șefi de partid, parlamentari si de foarte multe ori cuvântul gură. Da, da, din gură în gură, că doar este ca o baladă, un pamflet, da? Iar imaginile, cu siguranță sunt trucate, nu-i așa? Precis acolo este un poligon de incercare pentru vreo fabrica de autoturisme. Ca doar nu o fi vreo un drum judetean?!

Comentarii

comentarii