Locuitorii din Valeapai au ajuns la capătul răbdării din cauza drumului VIDEO

Așa arată drumul județean spre Valeapai după fiecare ploaie. Cine a fost odată pe un asemenea drum, a doua oară nu mai face această greşeală. Din cauza drumului judeţean care leagă satul Valeapai de centrul comunal Ramna din judeţul Caras Severin – DJ 572, oamenii au ajuns la capătul răbdării. Practic – ei sunt izolaţi de lume din cauză că drumul judeţean arată mai rău ca un drum forestier. Din cauza gropilor şi denivelărilor, maşinile oamenilor s-au rupt. 7 km – cât are drumul între centrul comunal de la Ramna și satul Valeapai, se pot face într-o oră dacă nu vrei să rupi maşina -la propriu.

Situaţia este şi mai gravă fiindcă din cauza aceluiaşi drum, nici o firmă de transport nu vrea să îşi trimită maşinile în Valeapai. Tinerii au plecat din sat – tot din cauza drumului. Sunt doar 17 km până la Bocșa, 13 până la Lugoj și 37 până la Buziaș, dar oamenii refuză să-și mai distrugă mașinile prin gropi.

Situaţia trenează de ani de zile şi în afară de promisiuni electorale nu au primit nimic niciodată. Ei sunt nemulţumiţi fiindcă drumul le-a distrus maşinile. Au fost personal în audiența la Consiliul Judeţean, dar nici până în zi de azi nu s-a rezolvat nimic.

Direcţia de Drumuri a judeţului a întocmit documentaţia necesară pentru fel de fel de reparații și cârpeli și nicidecum pentru lucrări serioase de asfaltare a drumului. Povestea este aceeași de ani de zile, cârpeli și lucru de mântuială cu bani pe care Consiliul Judeţean Caraş Severin i-a aruncat efectiv pe lucrari de proastă calitate.

Romeo Dunca – noul președinte ales a Consiliului Județean, spune că prima măsură pe care o va lua, este desființarea acestei Direcții stufoase cu zeci de angajași și care nu are absolut nici un utilaj. În schimb, plătește lucrări de proastă calitate la firme alese sau care au câștigat licitații discutabile. Rezultatul se vede – așa arată drumul spre Valeapai după fiecare ploaie mai serioasă.

Comentarii

comentarii