Lucrări la DJ 680A Maciova – Ciuta – Obreja VIDEO

Lucrările de Drumul Județean care leagă localitățile Maciova – Ciuta și Obreja, sunt în plină desfășurare, Consiliul județean Caraș-Severin primins asigurări că primul stat de asfalt va fi turnat în următoarele două luni.

Lucrările la DJ 680A, între Maciova, Ciuta și Obreja, se desfășoară pe o lungime de 7,4 km și sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. Fondurile asigurate de la bugetul de stat, au o valoare de 9.778.653,00 lei, iar de la bugetul local se contribuie cu suma de 241.842,07 lei.

Lucrările de modernizare a DJ 680A, între Maciova, Ciuta și Obreja, după ce au fost sistate pe timp de iarnă, acestea au fost reluate la începutul lunii martie.

La finele lunii octombrie 2017, în ședinţa ordinară a Consiliului Judeţean, au fost aprobate proiectele de hotărâre pentru care s-a depus documentaţia în vederea includerii în lista de obiective a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL 2). Este vorba de şapte drumuri judeţene, care urmează a fi depuse la Ministerul Dezvoltării, iar apoi, în conformitate cu prevederile legale, să fie semnate contractele de finanţare.

Cele şapte proiecte prevăd modernizarea drumurilor judeţene DJ 680A, Maciova – Ciuta – Obreja (DN 68), DJ 585, Valeapai – Duleu – limită cu judeţul Timiş, DJ 608B, Constantin Daicoviciu – Copăcele, DJ 608B, Copăcele – Zorlencior, DJ 608B, Zorlencior – Zorlenţu Mare, DJ 571F (DN 57B) – Eftimie Murgu şi DJ 571G, Gârbovăţ – Lăpuşnicu Mare.

Comentarii

comentarii