Administratie

Lupta cu iarna si zapada in plina desfasurare la Resita

In perioada 04.01.2017 – 05.01.2017 au fost efectuate lucrări pentru deszăpezire (pe timp de zi și pe timp de noapte) pentru combaterea poleiului cu utilaje echipate cu lamă și răspânditor, pe arterele de circulație, pe podețe și poduri din Municipiul Reșița, se arata intr-un comunicat al Primariei Resita semnat de viceprimarul Paul Vasile.

,,Pe carosabil și în stațiile de autobuz s-a acționat cu clorură de calciu și sare în zilele de 4 și 5 ianuarie, iar în perioada următoare vor fi în continuare întreprinse acțiuni pentru combaterea zăpezii și a poleiului, atât pe partea carosabilă a drumurilor locale, cât și pe străzile laterale, podețe și poduri.

Având în vedere că Primăria Reșița face eforturi pentru menținerea în bună stare și deplină siguranță a părților din domeniul public care intră sub incidența atribuțiilor sale, avem rugămintea către Asociațiile de Proprietari din municipiu să participe activ prin deszăpezirea trotuarelor adiacente blocurilor de locuințe, pentru a evita eventuale accidente.

Obligativitatea curățării trotuarelor este stipulată în HCL nr. 69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărie a Municipiului Reșița” se mai spune in acelasi comunicat.

Comentarii

comentarii