Lupta interna la sefia PNL: Popa versus Vela

Într-o recentă conferință de presă, edilul Resitei – Ioan Popa, a declarat public că va candida pentru functia de presedinte la alegerile de la sfârșitul lunii aprilie ale filialei liberale cărășene pentru locul de lider al organizației la nivelul județului. In acest caz, Popa va candida contra lui Marcel Vela.

”Reșița este reședință de județ, în consecință, dacă voi câștiga alegerile la municipiu, cu siguranță nu voi ezita să-mi anunț candidatura la județ. Mi se pare o chestiune cel puțin onestă din punct de vedere al meu, față de colegii mei din municipiu Reșița, ar fi culmea să mă dau înlături și să spun: domnule, eu nu joc în jocul ăsta că jocul ăsta se joacă la Caransebeș! În altă ordine de idei, vreau să vă spun că în ultimele săptămâni, destul de mulți colegi din teritoriu mi-au pus întrebarea asta și am răspuns și o spun acum public: Da, voi candida la alegerile interne din cadrul PNL la nivel de județ”, a spus primarul Ioan Popa.

Deși Popa este nașul de botez al nepoatei liberalului Marcel Vela, primarul Reșiței a susținut că acest lucru nu este un impediment pe latură politică.

Comentarii

comentarii