Mai multe infracţiuni rutiere şi accidente, cu urmări grave

În data de 03.10.2015, ora 23.00, lucrătorii Poliţiei Municipiului Reşiţa, Biroul Rutier, au oprit pentru control pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei din localitate autoturismul condus de către L.C.N., de 32 ani, din Reşiţa. Fiind testat cu aparatul etilotest marca Drager acesta a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă faţă de L.C.N. pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

· În data de 04.10.2015, ora 05,40, în timp ce S.I., de 27 ani, din comuna Bucoşniţa, sat Goleţ, conducea un autoturism pe o stradă laterală, la intrare pe Calea Timişoarei din Caransebeş, nu respectă semnificaţia indicatorului ,,Stop” şi a celui de obligare la dreapta, efectuează viraj la stânga, rulează pe contrasens în timp ce din sens opus circula regulamentar autoturismul condus de O.M.I., de 18 ani, din comuna Obreja, intrând în coliziune frontală cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei persoane şi rănirea gravă a H.S. (pasager dreapta faţă în autoturismul care circula regulamentar), căruia i s-a stabilit diagnosticul de ,,fractură bimoleolară gleznă stânga fără deplasare, traumatism cranio cerebral acut închis cu escoriaţii frontale”, fiind internat la Spitalul Municipal Caransebeş. Cercetările continuă faţă de S.I., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge”.

· În data de 04.10.2015, ora 12.33, în timp ce T.G.I., de 20 ani, din Oraviţa, conducea autoturismul, pe DJ 581, din direcţia Reşiţa spre Grădinari, la aproximativ 1 km de intrarea în Grădinari, pierde controlul asupra direcţiei de mers, părăseşte partea carosabilă şi intră în coliziune cu un copac, aflat pe spaţiul verde din partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost internat la Spitalul Judeţean din Reşiţa cu diagnosticul de ,,politraumatism prin accident rutier, fără fracturi”, acesta rămânând internat pentru investigaţii suplimentare. Cercetările continuă faţă de T.G.I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

· În data de 04.10.2015, ora 16.15, pe DN 67 D, în satul Pecinişca, în timp ce G.D.M., de 35 ani, din Băile Herculane, conducea o autoutilitară, a efectuat o manevră de mers înapoi şi a acroşat un autoturismul oprit regulamentar, rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor s-a stabilit că autoutilitara nu este înmatriculată, plăcuţele de înmatriculare aparţin altui autovehicul. Cercetările continuă faţă de G.D.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

· În data de 04.10.2015, ora 19.00, pe DJ 581, în comuna Ticvaniu Mare a fost oprit pentru control rutier autoturismul condus de B.G., de 38 ani, din comuna Dognecea, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Cercetările continuă faţă de B.G., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Infracţiuni silvice descoperite şi sancţionate

· În data de 02.10.2015, lucrători din cadrul Ocolului Silvic Oraviţa au sesizat poliţia că în data de 01.10.2015 l-au surprins pe T.M., de 42 ani, din Dognecea, împreună cu doi minori, în timp ce tăiau şi sustrăgea mai mulţi arbori dintr-o parcelă situată pe raza satului Secăşeni. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

· În data de 03.10.2015, lucrătorii Postului de Poliţie Berzovia au fost sesizaţi cu privire la faptul că B.A.I.F. a transportat o căruţă de material lemnos sustras de pe raza localităţii Fizeş. Cu ocazia verificărilor efectuate materialul lemnos (aproximativ 1 mc, nemarcat, de esenţă stejar şi frasin) a fost găsit la domiciliul lui B.I.. Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere de arbori şi furt de arbori.

IPJ CS

Comentarii

comentarii