Diverse

Maine, la Resita si Herculane, va avea loc bursa locurilor de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin, vă invita să participaţi în data de 20.04.2018 la “BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ”, ce va avea loc la Reşiţa, în incinta Universităţii “Eftimie Murgu “ – sala Campus Cafe şi la Băile Herculane, la sediul Punctului de Lucru, str. M. Eminescu nr 2, începând cu ora 9.

Au confirmat participarea la cele doua burse un număr de peste 40 agenţi economici din Reşiţa şi Băile Herculane. Şomerilor din Reşiţa, Băile Herculane şi zonele limitrofe acestora, care vor participa la burse le vor fi oferite de către agenţii economici un număr de peste 320 de locuri de muncă, 125 dintre acestea la bursa organizată la Reşiţa şi 195 la bursa organizată la Băile Herculane.

La Reşiţa, locurile de muncă oferite vor fi în domenii variate: funcţionar administrativ, strungar, confectioner, operator introducere validare şi prelucrare date, electrician, lăcătuş, frezor, contabil, facturist , sofer autocamion, vânzător, ospătar, bucătar, ambalator manual, dar şi posture de muncitor necalificat, pe când la Băile Herculane vor oferi locuri de muncă majoritar în domeniul hotelier: ospătar, bucătar, lucrător în bucătărie, cameristă, barman, recepţioner. Pentru persoanele cu studii superioare vor fi oferite locuri de muncă de tehnician mecanic, inginer mediu, inginer tehnolog, inginer electromecanic, inginer vânzări şi şef schimb la Reşiţa şi locuri de muncă de director hotel, contabil şef şi kinetoterapeut la Băile Herculane.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau, în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Comentarii

comentarii