Marcel Vela a renunțat la geaca neagră și a trecut la halatul alb în lupta cu virusul VIDEO EXCLUSIV

Senatorul liberal Marcel Vela, fostul ministru al MAI, face voluntariat la Centrul de Vaccinare Resita. Senatorul liberal a renunțat le geaca neagră din piele și s-a îmbrăcat într-un halat alb. Costumat și pregătit de muncă, Vela primește el acum ordine de la personalul medical. Astăzi, fostul ministru de Interne, Ion Marcel Vela, a ajutat ca voluntar echipa medicală de la Centrul de Vaccinare din Reșița, de la Liceul de Arte Sabin Păuța. Senatorul cărășan a ajutat la întocmirea și printarea documentelor de vaccinare, fiind prezent alături de medici și asistente pe parcursul a mai bine din jumătate de program.

Marcel Vela spune că dorește  să susțină asistentele din acest centru de vaccinare din Reșița, asistente și personal medical care face o munca extraordinară, împreună cu medicul coordonator Sorina Tobă.

Vela a felicitat personal fiecare cetățean care s-a vaccinat astăzi, indiferent de doza administrate, susținând astfel în mod direct vaccinarea. Politicianul spune că suntem într-un război declarant cu boala și vaccinul este glonțul cu care putem răpune acest dușman periculos și perfid. Vaccinul este singura cale de a scapa de acest virus extrem de periculos.

Față de spătămâna trecută, la Centrul de vaccinare din Reșița, astăzi au fost înregistrați foarte mulți solicitanți. Majoritatea celor vaccinați sunt la prima doză sau la a treia. Oamenii veniți la prima doză spun că au avut diferite motive de au amânat vaccinarea: unii s-au temut, alții nu au știu ce să mai creadă, iar alții, spun că așa trebuie, așa este normal să facem pentru a scăpade boala și virus.

Marcel Vela spune ca a luat decizia de a ajuta in primul rând din spirit civic si in al doilea rând, vrea sa afle ce-i retine pe reșițeni sa vina la vaccinare, care ar fi cauzele. In prezent, Resita  are o incidentă de 6 la mie si se aplica regulile de carantinare pe timp de noapte.

Comentarii

comentarii