Marcel Vela: Domniile lor sunt cei care nu au salvat UCMR-ul, privatizată haotic tot de către ei, chiar și atunci când au avut toate pârghiile în mână sa repare ce au stricat! (PE)

Am observat că unii acuzau ieri Guvernul PNL pentru că nu ia măsuri cu privire la UCMR, ori că parlamentarii nu prea fac mare lucru. Pentru că nu doresc să intru în polemici sterile nici cu unii, nici cu alții, recomand următoarele două lucruri:

1. Să se acceseze site-ul www.gov.ro, unde se pot afla următoarele:- Guvernul României va face conversia datoriilor de la UCMR!(Atașament – Foto 1 și 2)Concret, joia trecută a fost introdusă în primă lectură OUG care prevede acest lucru, iar mâine se va adopta.

2. Dacă se va accesa și site-ul Camerei Deputatilor, respectiv a Senatului, se poate compara activitatea parlamentarilor, conform datelor publice pe timp de 4 ani, cu precizarea ca eu în anul IV de mandat sunt și ministru al afacerilor interne, având de gestionat una dintre cele mai grele perioade prin care a trecut România.(Atașament – Foto 3)

În rest, toate sunt povești și articole de can-can, care sunt obișnuite într-o campanie electorală. Dar, pentru acuratețea datelor istorice, am dorit să fac aceste două observații cu pace și bunăvoire. Motiv pentru care doresc multă sănătate și numai bine tuturor! Inclusiv celor aliați la putere în Caraș-Severin timp de 4 ani, PSD-PMP, cei care au avut prim ministru PSD din județ, iar din 2016 până acum, Parlament majoritar! Domniile lor sunt cei care nu au salvat UCMR-ul, privatizată haotic tot de către ei, chiar și atunci când au avut toate pârghiile în mână să repare ce au stricat!

Președinte PNL Caraș Severin Senator Marcel Vela Ministrul Afacerilor Interne

Comentarii

comentarii