Marcel Vela vrea iesirea din criza – Caras Severin – Judetul fara conducere

Având în vedere situaţia creată la Consiliul Judeţean în urma demisiei vicepreşedintelui în funcţie, cât şi perspectiva blocării funcţionarii acestei instituţii din lipsa unui ordonator principal de credite, conjunctura în care angajaţii contractuali, funcţionarii publici, personalul din unitățile subordonate, salariaţii din sistemul de asistenţă socială, inclusiv cei de la centrele de copii sau căminele de bătrâni nu vor primi drepturile salariale ori, totodată, ar putea fi afectate proiectele europene, investiţiile, reparaţiile şi alte cheltuieli curente, propunem partidelor politice cu reprezentativitate în Consiliul Judeţean, următoarele:

1. Convocarea, în regim de urgenţă, în cursul săptămânii viitoare, de către consilierii judeţeni, a unei şedinţe de Consiliu Judeţean pentru alegerea unui preşedinte în baza Legii nr. 215/2001, art. 101, alin. 2, modificată prin Legea nr. 115/ 19 mai 2015.
2. Renunţarea la orice dispute politice sau electorale şi implicarea responsabilă pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean.
3. Pentru evitarea oricăror altor polemici şi discuţii contradictorii care pot afecta bunul mers al acestei instituţii, ne asumăm propunerea ca şi candidat pentru funcţia de preşedinte şi ordonator principal de credite a domnului consilier judeţean Romeo Dumitrescu, medic primar chirurg, sau acceptăm orice alt candidat, consilier judeţean, membru PSD.

Sperăm că toţi oamenii politici din Caraş-Severin să înţeleagă acest demers necesar pentru a asigura funcţionarea în parametrii normali a Consiliului Judeţean Caraş-Severin în următoarea perioadă.

Copreşedinte
Ion Marcel Vela

Comments

comments

Powered by Facebook Comments