MARE ATENTIE! Pe Whatsapp se cer date personale pentru un castiga la Lidl și Carrefour

Lidl România denunță o tentativă de fraudă online cu vouchere de 500 de dolari. Lidl Romania avertizeaza clientii cu privire la o tentativa de frauda, care circula pe canalele online, inclusiv pe Facebook si pe WhatsApp. Este o pagina web care NU apartine Lidl Romania sau partenerilor sai.

Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SARBATORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirectioneaza utilizatorii catre site-ul www.lídl. eu/ anniversary.

Retailerul Lidl România își avertizează clienții că ar putea fi ademeniți de o așa-zisă campania aniversară cu vouchere pentru cumpărături și să nu dea curs invitațiilor de a da click pe link-urile pe care le primesc pe Facebook sau WhatsApp.

”Lidl România avertizează clienții cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook și pe WhatsApp. Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecționează utilizatorii către site-ul lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparține Lidl România sau partenerilor săi. Utilizatorii de Internet sunt sfătuiți să nu încerce să acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de către Lidl România, iar compania se distanțează ferm de asemenea modalități de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Lidl România recomandă clienților care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromania, www.instagram.com/lidlromania.

Sursa: http://www.mobile-news.ro/lidl-romania-denunta-o-tentativa-de-frauda-online-cu-vouchere-de-500-de-dolari/

Comentarii

comentarii