Maşina jandarmeriei implicată într-un accident la Muncitoresc VIDEO

Un accident de circulaţie ce se putea termina prost pentru o familie, a avut loc în această seară în cartierul Muncitoresc din Reşita. În zona Casa Muncitoreasca, maşina de intervenţie rapidă a jandarmilor caraseni, a fost avariată în urma impactului cu un autoturism. Ambele maşini se deplasau dinspre centrul civic spre cartierul Marginea, când la un moment dat, exact în fata sediului SVSU Reşita ( adăpostul primăriei), maşina jandarmeriei a schimbat brusc sensul de mers virând la stânga prin loc marcat cu dublă linie continuă. Resitenii stiu că aceasta este o manevră la care apeleaza destul de des cand se află in zona respectivă.

Din nefericire, în momentul în care a avut loc această manevră, masina jandarmilor a acroşat şi un autoturism căruia i-a schimbat direcţia de mers. Maşina a rupt gardul ornamental şi a intrat în locul de joacă din marginea drumului, oprindu-se într-un balansoar. La volanul autoturismului se afla o femeie care în urma accidentului, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Din fericire, la locul de joaca nu se afla nici un copil.

La fața locului sunt prezenții poliţiştii de la ,,criminalistică,, şi cei de la serviciul rutier care au început cercetările în acest caz. Acestea sunt informaţii preliminarii obţinute pe surse şi care se pot schimba în funcţie de ce va stabili poliţia.

Reacția reșițenilor nu s-a lăsat prea mult așteptată. Iată ce spune profesorul universitar Cristian Chioncel: ,,În această după – masa la locul de joacă din Muncitoresc! Eram cu copiii mei și ai prietenilor din vecini. Cum a fost posibilă amplasarea locului de joacă în buza şoselei? Trebuie să moară copiii pentru a gândii și pentru Muncitoresc un loc de joacă departe de şosea? Slavă DOMNULUI că au scăpat, dar cu câteva momente în urmă, se aflau exact în locul în care a ajuns mașina in urma accidentului!”

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.