Mașina poliției din Reșița implicată într-un accident ușor pe Calea Caransebeșului VIDEO

Mașina poliției din Reșița implicată într-un accident ușor pe Calea Caransebeșului. Accident rutier fără victime, soldat cu avarierea celor două autoturisme implicate, autospeciala de poliție ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, pe strada Calea Caransebeșului. Cei doi conducători auto, bărbatul de 62 de ani și polițista de 24 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri. Cazul a fost soluționat cf OUG 195 din 2002.

O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident rutier produs în această după masă la ieșire din Reșița, pe Calea Caransebeșului.
Autospeciala de Poliție, condusă de o polițistă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani.

Mașina poliției din Reșița implicată într-un accident ușor pe Calea Caransebeșului. Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale, ambele mașini fiind grav avariate. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri.

Comentarii

comentarii