Meci cu sustinere incendiara la Resita pe stadionul din Valea Domanului VIDEO

Meci cu sustinere incendiara la Resita pe stadionul din Valea Domanului. Din păcate nu s-a înțeles cum trebuie susținută echipa favorită. Chiar de la debutul meciului de fotbal dintre echipele CSM Reșița și „U” Cluj, disputat pe arena sportivă „Mircea Chivu” din  municipiul Reșița, susținătorii echipei gazdă au folosit materiale pirotehnice, interzise de legislația în vigoare. Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au fost obligate să intervină în zona adiacentă arenei sportive, deoarece un grup de susținători, aflați la liziera pădurii, au aprins mai multe fumigene si au folosit materiale explozive, încălcând prevederile Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

In acest moment, în urma verificărilor și a imaginilor de la fața locului, efectivele de ordine au condus mai multe persoane la sediul inspectoratului pentru întocmirea actelor prevazute de legislația în vigoare.

În urma incidentelor petrecute în zona adiacentă arenei sportive „Mircea Chivul” din municipiul Reșița, cu ocazia  desfășurării competiție sportive dintre echipele CSM Reșița și „U” Cluj,  efectivele de ordine au întocmit actele premergătoare pentru trei susținători ai echipei gazdă, aceștia fiind susceptibili de comiterea unei infracțiuni prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Comentarii

comentarii