Medicii au dat verdictul în cazul pacientului din Resita, suspect de coronavirus

Medicii au dat verdictul în cazul pacientului din Resita, suspect de coronavirus. Tânărul de 25 de ani este internat la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, într-un salon special amenajat. Rezultatul pentru coronavirus a fost negativ, informează medicii.

 

Pacientul de la Resita, negativ pentru coronavirus

Rezultat negativ în cazul pacientului din Resita internat la Timişoara, suspectat de coronavirus. Ca măsuri de protecţie, toate cadrele medicale şi angajaţii spitalului care au intrat în contact cu tânărul asistent, pe parcursul celor două ore pe care acesta le-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgenţe, au fost sub supraveghere medicală strictă.

Tânărul ar fi luat o viroză catalogată de medici drept „atipică”.

Medicii au dat verdictul în cazul pacientului din Resita, suspect de coronavirus. Analizele pentru asistentul medical din Reşiţa care a lucrat în Germania şi care este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara au fost făcute publice. Tânărul a devenit suspect de coronavirus, după ce a intrat în contact cu patru pacienţi infectaţi cu virusul din China.

 

https://observator.tv/sanatate/pacient-coronavirus-timisoara-negativ-342479.html?utm_source=Notificari&utm_campaign=XtremePush&utm_medium=Browser&utm_term=articol&utm_content=342479

Comentarii

comentarii