Meditatii si marea spirala Yang a yoghinilor MISA la Herculane VIDEO

Peste 3000 de yoghini s-au adunat la Băile Herculane. Ei sunt participanți la Simpozionul MISA și deja sunt o prezență obișnuită în stațiune fiind aici pentru al 25-lea an consecutiv.
Dar, punctul central și de maximă atenție al yoghinilor, este Platoul Coronini de deasupra Băilor Herculane. Adepții MISA și nu numai ei, consideră locul cu o încărcătură spirituală deosebită și l-au ales pentru meditațiile individuale, de grup în spirale, sau al practicării exercițiilor yoga.

O altă parte a activităților tipic yoga, se desfășoară zilnic în sălile de conferinte sau evenimente din hotelurile din stațiune. Acolo se desfasoară meditatiile zilnice, doua pe zi, la pranz si seara, cu un numar de peste 500 de participanti la o serie. Temele sunt alese si sutinute telepatic de catre profesorul Gregorian Bivolaru.

Durata unei asemenea sedinte de meditatie este de 30 de minute. Intr-o zi, timpul alocat de yoghini meditatiilor ajunge si la 5 ore in diverse sedinte.

Profesorul Gregorian Bivolaru, mentorul și inițiatorul mișcării yoghine MISA, este marele absent al Taberei din acest an. Dar acesta a transmis tema meditațiilor prin intermediul unor manuscrise sau înregistrari electronice.

Aseară, pe Platoul Coronini, în jur de 3000 de yoghini au format cea de a doua mare spirală Yang din Tabăra Internațională MISA Herculane 2018. După ordinea yoghină, bărbați și femei în ordinea zodiilor, s-au așezat într-o spirală imensă având spirele în sens contrar acelor de ceasornic.

Activitățile sunt diversificate și sunt zile cu o intensa încărcătură spirituală yoghină la Băile Herculane. Yoghinii au ocupat stațiunea în totalitatea, astăzi cu greu mai putând fi găsit un loc de cazare. Unii locuiesc la hoteluri, alții la pensiuni, iar o bună parte la localnicii din stațiune sau localitățile din jurul Herculanelor care pregătesc camere de închiriat. Pe platoul Coronini, există și o mică tabără de corturi.

La Spirala Yang participă numai membrii iniţiaţi și legitimați ai taberei MISA. Sâmbătă, în 5 mai, va avea loc ultima și cea mai mare spirală Yang la care sunt așteptați să participe yoghini din toată lumea.

Comentarii

comentarii