Membrii comunității Eftimie Murgu din Reșița și-au ales conducerea VIDEO

Membrii comunității Eftimie Murgu din Reșița și-au ales conducerea. Comunitatea academică reşiţeana și-a ales conducerea. La scrutinul electoral de la Universitatea Eftimie Murgu din Reşita au fost prezenți 83 din cei 87 de votanți.

Membrii comunității Eftimie Murgu din Reșița și-au ales conducerea în această după-amiază. În cursa electorală s-au înscris doi candidați, actualul rector Andrade Bichescu și Gabriel Dinu. La procesul electoral, au fost prezenți 83 din 87 de alegători. După prezentarea metodologiei, atât cadrele didactice cât și studenții, au fost invitați să voteze pe unul dintre cei doi.

După numărarea voturilor, a fost anunțat câștigătorul în persoana lui Andrade Bichescu, care mai câștigă un mandat. Acesta a declarat că ,,va lupta pentru continuarea tradiției universitare la Reșița”.

Membrii comunității Eftimie Murgu din Reșița și-au ales conducerea. Atât Andrade Bichescu cât și contracandidatul său, Gabriel Dinu, au făcut apel la unitate.  După alegeri, conducerea universității, are câteva mări provocări de înfruntat: proiectul cămin-cantină și fuziunea cu Universitatea Babeș-Boiay

Comentarii

comentarii