Meniul zilei la Politia de Frontiera: Pui patrat umplut cu tutun la 5000 de lei portia

Pui congelaţi „umpluţi” cu ţigări de contrabandă. De asta au avut parte polițiștii de frontieră de la Naidăș în momentul în care au controlat bagajele unui ,,turist”. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş, au depistat un cetăţean român care intenţiona să introducă ilegal în ţară, 130 pachete de ţigări ascunse în carcase de pui congelaţi.

În data de 17.04.2016, în jurul orei 22.00, în P.T.F. Naidăş, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră ca pasager într-un autoturism marca Dacia, cetăţeanul român C. Emil, în vârstă de 47 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în mai multe carcase de pui congelat, care aparţineau cetăţeanului român, cantitatea de 130 pachete de ţigări netimbrate, marca „Merilyn”.

Ţigările în valoare de 1.950 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Nu este bucatar de serviciu, in schimb este PURTĂTOR DE CUVÂNT

Agent principal de poliţie,

Tîrnovan Ramona

Comentarii

comentarii