Mici, dar calificați- Trei tineri şi toţi trei, prinși cu ,,mâțan-n sac”; acum sunt cercetaţi pentru furt calificat

DÎn noaptea de 27 spre28 noiembrie, poliţiştii au oprit pentru control un taximetru pe strada Libertăţii din municipiul Caransebeş, întrucât au observat trei tineri care aveau asupra lor o sacoşă şi care intenţionau să se urce în autovehicul.
Cei trei au fost identificaţi ca fiind F.C., de 16 ani, C.V., de 16 ani şi T.O., de 17 ani, iar pe bancheta din spate a autovehiculului a fost găsită o sacoşă de rafie în care se aflau mai multe telefoane mobile şi accesorii.
În urma cercetărilor s-a constatat că tinerii sunt suspectaţi de sustragerea a 90 de telefoane mobile de diferite mărci, accesorii şi 82 de cartele dintr-un magazin de profil, prejudiciul fiind de 4500 lei, care a fost recuperat în totalitate.
Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în faţa instanţei de judecată pe numele F.C. şi C.V. au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 19 zile.
În cauză se continuă cercetările pentru săvrşirea infracţiunii de furt calificat.
Mergând mai în urmă cu câteva zile, polițiștii au reușit în 19 noiembrie, identificarea a trei tineri suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale. Furturile au fost săvârşite în perioada 28 octombrie – 16 noiembrie pe raza municipiului Caransebeş.
,,Eroii” nu sunt alții decât cei prinși acum două zile cu sacul de telefoane furate: F.C., de 16 ani, C.V., de 16 ani şi T.O., de 17 ani. Ei sunt suspectaţi că au sustras din trei societăţi comerciale bani, băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de aproximativ 3500 lei.
Iniţial, faptele au fost înregistrate cu autori necunoscuţi, însă în urma investigaţiilor efectuate s-a reuşit identificarea suspecţilor şi recuperarea unei părţi din prejudiciu.
Și lucrurile nu se opresc aici: în cadrul investigaţiilor desfăşurate, s-a constatat că cei trei ar fi suspectaţi şi de comiterea altor două furturi comise în perioada octombrie-noiembrie a.c., tot pe raza municipiului Caransebeş. Aceştia sunt suspectaţi că dintr-un magazin, au sustras bunuri, respectiv ţigări, băuturi alcoolice, cafea şi ciocolată, iar dintr-un microbuz ţigări şi băuturi alcoolice, valoare prejudiciului ridicându-se la suma de 2800 lei.

Comentarii

comentarii