Mihai Tudose și-a dat demisia. Pe cine propune PSD ca premier interimar – Haos pe scena politica

Decizie CEx: PSD și-a retras sprijinului politic pentru Mihai Tudose, cu o majoritate covârșitoare de voturi, și i-a validat demisia. Consiliul va face o propunere de nominalizare pentru funcția de premier.

Actualizat: 15.01.2018 – 21:29
Mihai Tudose și-a dat demisia după ce PDS a votat în cadrul CEx cu 50 din 67 de voturi.

Nominalizarea propusă ca premier interimar este Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării.

Mihai Tudose, prima reacție după demisie: Merg la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile

Premierul demisionar Mihai Tudose anunță că nu va asigura interimatul la Guvern și că nu regretă nimic din activitatea de premier.

”Plec cu fruntea sus, nu regret nimic. Merg la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul” a spus Mihai Tudose la ieșirea de la sediul PSD, adăugând că relația sa de acum cu Liviu Dragnea este una foarte bună, fiind ”tensionată” până în această seară.

Ora 22:15
Anunț de ultimă oră de la PSD. Liviu Dragnea nu face nicio propunere de premier

Liviu Dragnea nu va face nicio propunere pentru fotoliul de premier, marți la ședința PSD în care se va discuta acest lucru.

Mai mult, Dragnea nu va participa la ședință.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al partidului, a explicat că Liviu Dragnea a spus la ședința CEx a PSD că a făcut până acum două propuneri și că nu o va face și pe a treia. Practic, Dragnea face un pas în spate și lasă decizia în mâinile partidului pe care îl conduce.

Stire în curs de actualizare.

Sursa: https://www.antena3.ro/politica/anunt-de-ultima-ora-de-la-psd-liviu-dragnea-nu-face-nicio-propunere-de-premier-450805.html

Comentarii

comentarii