Minor accidentat si sofer cercetat de politie fiindca a mers la spital

Infracțiuni rutiere

– În data de 13.07.2017, Poliţia Municipiului Caransebeș a fost sesizată de secția UPU din cadrul Spitalului Municipal Caransebeș cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unui minor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minorul s-a angajat în traversarea DJ 608 A, pe raza localității Zervești, prin loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 ani, care circula regulamentar și se deplasa pe direcția Turnu Ruieni-Caransebeș,.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 13.07.2017, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reșița, Biroul Rutier s-au sesizat cu privire la faptul că pe str. Țerovei s-a produs un accident rutier.

La fata locului a fost găsit numai autovehiculul iar conducătorul acestuia s-a deplasat la secția UPU a Spitalului Județean din Reșița în vederea unui consult, în urma accidentului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane fără încuviințarea organelor de poliție. Cel vatamat este tocmai soferul, dar legea este romaneasca si………

Comentarii

comentarii