Minunea și porția de sănătate din bucătărie – bicarbonatul cu lămâie

Cea mai grava boala, cancerul, poate fi tratata cu doar doua ingrediente din bucatarie. Poate parea o nebunie, dar exista numerosi oameni care si-au spus povestea pe internet si au aratat cum s-au tratat doar cu miere si bicarbonat de sodiu.

Potrivit pufosenia.org, explicatia e simpla: cancerul se hraneste cu zahar. Bicarbonatul de sodiu neutralizeaza celulele canceroase. Asadar, consumand acestea doua, cancerul va crede ca se hraneste cu zahar, iar bicarbonatul va distruge celulele canceroase. Acestea se consuma doar impreuna, deoarece bicarbonatul nu ar ajunge niciodata acolo unde trebuie fara miere.

Mod de preparare : Amesteca o parte bicarbonat de sodiu cu trei parti miere sau sirop de artar. Amestecul pune-l într-un vas pe aburi, la temperaturi sub 40 de grade, timp de 10 minute.

Se iau trei linguri pe zi din acest amestec timp de o luna. In acest timp nu ai voie sa consumi carne, dulciuri si faina alba.

SURSA http://onlinereport.ro/boala-secolului-tratata-cu-doar-doua-ingrediente-din-bucatarie/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+onlinereport%2FykXV+%28OnlineReport.ro%29

Comentarii

comentarii