Misiune specială pentru Poliție, Jandarmi și Pompieri: „1 iunie – Sărbătoarea copiilor VIDEO

Zeci de echipaje ale Poliției, Jandarmeriei și Pompierilor cărășeni au fost prezente azi în parcarea unui hypermarket din zona Lunca Pomostului din Reșița pentru a participa la o misiune specială: „1 iunie – Sărbătoarea copiilor”. Cele câteva sute de copii, au avut parte de o distracție pe cinste, ateliere și concursuri și, bineînțeles de surprize dulci.

Jocuri, concursuri cu premii, concursuri de desen și pictură, expoziții de tehnică și mijloace din dotarea MAI, demonstrații și trasee aplicative, lecții de prim-ajutor și face paynting, înghețată, dulciuri și multă voie-bună! Acestea au fost ingredientele pentru un 1 Iunie perfect pregătit la Reșița de către pompierii, polițiștii și jandarmii cărășeni.

Alături de oamenii legii au venit o mulțime de voluntari din Reșița dar și sponsori. Copiii s-au bucurat de surprizele pregătire de oamenii legii.

De asemenea, copiii au fost invitați să dăruiască o jucărie altor copii mai puțin norocoși, în cadrul campaniei de donare de jucării „Jucării Donate pentru Zâmbete Colorate”, iar jucăriilor colectate vor fi dăruite ulterior, beneficiarilor campaniei. 

Comentarii

comentarii