Moment artistic unic și fără precedent la Resita la inaugurarea Centrului Civic VIDEO

Moment artistic unic și fără precedent la Resita. Artiști din Banat, cunoscuți la nivel național, au creat, la Reșița, un moment artistic unic și fără precedent, cu scop caritabil. În centrul civic al orașului, deschis publicului după ample lucrări de reabilitare, a avut loc un concert cu strângere de fonduri pentru Clinica Nera, prima clinică de recuperare oncologică din țara noastră.

Peste 25 de artiști din Banat au urcat pe scena din centrul civic al Reșiței într-un un proiect muzical inedit, realizat pentru prima dată în România, care reunește trupă de rock alternativ timișoreană Implant pentru refuz și Tymes Orchestra, formată din instrumentiști ai Operei Naționale Timișoara și ai Filarmonicii Banatul.

Evenimentul a marcat finalizarea lucrărilor de modernizare din centrul orașului Reșița și, totodată, a propus participanților un moment prin care pot să își arate solidaritatea față de Clinică Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România, care e în plină campanie de strângere de fonduri.

Moment artistic unic și fără precedent la Resita. Evenimentul a fost organizat cu respectarea tuturor regulilor impuse de starea de alertă, organizatorii au pus la dispoziția publicului măști de protecție și dezinfectant la intrarea în perimetru iar purtarea măștii a fost obligatorie.

Comentarii

comentarii