Mort de beat deşi avea permisul suspendat VIDEO EXCLUSIV

Mort de beat deşi avea permisul suspendat. Incredibil, dar se mai întâmplă şi aşa ceva. În această dimineaţă, în jurul orei 8, la km 5 pe DN58 Reşita – Caransebeş, a avut loc un accident. Un şofer ce venea cu autoturismul de la Caransebeş, a lovit cu oglinda un alt autoturism de pe celălalt sens de mers. Şoferul s-a speriat, a tras de volan, a lovit un cap de pod şi a intrat într-un sunt adânc de pe marginea drumului.

De aici începe povestea – şoferul nostru era atât de beat încât nu se putea ţine pe picioare. Ba mai mult- acesta avea carnetul de conducere suspendat …….pentru alcool la volan. La controlul cu aparatul etilo test, a ieşit o concentraţie alcoolică de 1,20 la mie. Adică, aproape 2,5 în sânge.

Mai grav este faptul că acesta venea şerpuit pe drum şi în această stare de la Caransebeş. Drumul naţional este foarte circulat încă de la primele ore ale zilei. Oare chiar nu a văzut nici un şofer că ceva nu este în regulă cu acea maşină?

Poliţiştii l-au ridicat şi l-au dus cu greu la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele sau a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru mai multe fapte. Acestea sunt informatii preliminare culese la fata locului si care pot suferi modificari.

Comentarii

comentarii