Moș Crăciun a poposit si la handbalistele Liceului Traian Vuia din Reșița VIDEO

Moș Crăciun a poposit pentru o seară la tinerele handbaliste ale Liceului Traian Vuia din Reșița. Pentru munca rodnică depusă în această toamnă, sportivele au fost răsplătite cu pungi cu dulciuri și aplauze generoase din partea părinților.

 

 

 

Neînvinse în această toamnă competițională, junioarele II și III ale Liceului Traian Vuia au demonstrat aseară că sunt fruntașe și la colindat. În sala de sport a liceului reșițean, în fața lui Moș Crăciun, a dascălilor și a părinților, tinerele handbaliste au prezentat un program artistic deosebit, cu care ar putea participa fără probleme la orice spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă. Colindele lor au ajuns la sufletele celor prezenți la momentul de sărbătoare, iar cel mai impresionat a fost Moș Crăciun, care le-a felicitat pentru pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac, și le-a răsplătit cu cadouri dulci. Laudele moșului s-au îndreptat și către inimoasa profesoară Lucia Moruț, cea care a format, împreună cu părinții și tinerele handbaliste, o mare familie sportivă la Vuia. Moș Crăciun le-a cerut să o țină tot așa și în 2020.

 

Moș Crăciun a poposit si la handbalistele Liceului Traian Vuia din Reșița. Momentul de suflet de la Traian Vuia s-a încheiat cu un meci de vacanță, în care junioarele 2 le-au înfruntat amical pe colegele mai mici de la junioare 3. Pentru o seară, Lucia și Cornel Moruț s-au găsit în postura de adversari, ca antrenori ai celor două echipe. Rezultatul a contat mai puțin, importanta a fost bucuria fetelor, care se pregatesc acum pentru o binemeritata vacanta de iarna.

Comentarii

comentarii