Moş Crăciun la copiii poliţiştilor reşiţeni

IMGP6841Deja a devenit mai mult decât o tradiţie ca, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, poliţişti reşiţeni să-şi ia copiii şi familia şi sa-şi dea întâlnire cu Moş Crăciun în faţa instituţiei.

Peste 300 de persoane, poliţişti, membrii ai familiei şi copiii acestora, dar şi prieteni şi curioşi, s-au întâlnit aseară cu Moş Crăciun. Ca să fie sigur că ajunge, Moşul a fost adus în faţa copiilor şi spre deliciul lor, cu girofaruri, sirene si mascaţi. Nu de alta, dar ca nu cumva Moşul să se rătăcească sau să fie atacat şi sa i se fure sacul cu daruri.
Emoţionaţi, cei mici i-au spus Moşului poezii după care toată lumea a primit daruri şi s-a bucurat de întâlnirea cu Moşul din poveste.
Şi ca totul să fie perfect şi de neuitat iar atmosfera să fie de sărbătoare, copiii au urmărit o scenetă de teatru la care au participat din tot sufletul iar seara s-a încheiat cu colinde şi focuri de artificii.
,,Copii merită, învaţă bine şi au fost cuminţi. Noi, toate cadrele şi angajaţii, am organizat pentru ei această sărbătoare fiindcă este prilej de mare bucurie iar cei mici şi nu numai ei, merită tot ce este mai bun” a declarat pentru Infocs comisarul Grigore Stolojescu, comandantul IJP Caraş Severin.
Surpriza serii a constituit-o amfitrioana întâlnirii, prinţesa de serviciu – nimeni alta decât Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al instituţiei care alături de comisarul Dan Bortiş s-au ocupat de organizare, prezentarea artiştilor, dar au şi coordonat căutările şi identificarea lui Moş Crăciun pe care l-au adus în faţa celor mici şi mari.

Comentarii

comentarii