N-au pace, n-au tihnă și alinare, nici în prag de sărbătoare – Infracţiuni de ultima ora la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 23.12.2015, O.I.G., de 23 ani, din comuna Berzasca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 57, din direcţia Oraviţa spre Moldova Nouă, pe raza comunei Pojejena, la km 116+500 metri, din cauza unei defecţiuni la sistemul de direcţie, părăseşte partea carosabilă, după care rulează forţat prin rigola amenajată din partea dreaptă a drumului şi pleacă de la faţa locului, fără a anunţa accidentul şi fără a se prezenta la poliţie.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care se afla singur în autoturism şi care s-a deplasat la Spitalul Moldova Nouă, fără a necesita internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de O.I.G., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă.

– În data de 23.12.2015, B.B., de 25 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 582, din direcţia Văliug spre Reşiţa, la km 3+200 metri, nu reduce corespunzător viteza de deplasare într-o curbă la stânga, cu vizibilitatea redusă sub 50 m, pierde controlul asupra autovehiculului şi se răstoarnă în şanţul de pe sensul său de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară pasagerei M.M., de 18 ani, din Reşiţa, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, nefiind necesară internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de B.B. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 23.12.2015, în timp ce P.G.M., de 20 ani, din Oţelu Roşu, conducea un autoturism pe DN 68 în comuna Glimboca, din direcţia Caransebeş spre Haţeg,
în dreptul Bisericii Ortodoxe din localitate, pe trecerea de pietoni, acroşează cu partea lateral-dreapta faţă a autoturismului pe R.I.M., de 34 ani, din comuna Glimboca, care era angajată regulamentar în traversarea drumului, victima fiind proiectată pe partea dreaptă, în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului R.I.M., care a fost transportată la Spitalul Municipal Cransebeş, rămânând internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de P.G.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 23.12.2015, în timp ce S.G., de 81 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism pe DN 58, din direcţia Reşiţa spre Anina, la km 47+800 metri, într-o curbă periculoasă la stânga, intră în derapaj, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi se răstoarnă pe partea dreaptă a drumului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de S.G. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

– În data de 23.12.2015, în timp ce V.C.E., de 19 ani, din Bocşa, conducea un autoturism pe strada Grădiştei, din direcţia Reşiţa spre Bocşa, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pierde controlul autoturismului, părăseşte partea carosabilă, loveşte stâlpul metalic de susţinere a două panouri cu inscripţia ,,curbă deosebit de periculoasă”, intră în coliziune cu gardul metalic al SC Aqua – Caraş (staţie de epurare) şi distruge o ţeavă de gaz, rupând-o din robinetul branşament.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului pe locul din stânga spate, O.I., de 33 ani, din Bocşa, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de V.C.E. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 23.12.2015, pe DN 57 B, în comuna Iablaniţa, lucrători ai Postului de Poliţie Iablaniţa au oprit pentru control rutier un autoturism condus de M.P., de 50 ani, din Băile Herculane. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul
fiind pozitiv, drept pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Orşova, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii aloolemiei.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

– În data de 23.12.2015, lucrători ai Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, s-au sesizat cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în afara carosabilului în timp ce se deplasa din direcţia Bucoşniţa – DN 6, acesta fiind condus de I.Z., de 59 ani, din comuna Slatina Timiş.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, drept pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii aloolemiei.
Cercetările continuă faţă de I.Z. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Și ca de final, nici în această dimineață de ajun de Crăciun, lucrurile nu au stat mai bine. În câteva minute, pe DN58A între Moniom și Reșița, trei autoturisme au ajuns – care prin șanț, care pe marginea drumului, care prin pădure. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Multumiri lui Iliuta pentru fotografii si informatii.

Comentarii

comentarii