Ne-am șmecherit de tot – În magazinele E.ON Energie România se intră doar cu …programare

Programare telefonică sau online pentru vizitele la toate magazinele E.ON din țară

Mai jo0s este comunicatul firmei respective pe care noi l-am publicat din respect pentru cititori. În rest suntem foarte curioși cum vor trece prin toată această poveste mai bine de jumătate dintre abonații casnici din Reșița care sunt de vârsta a doua și a treia. Majoritatea au un telefon simplu cu taste fără internet pe date mobile iar copiii le sunt plecați la muncă fugăriți peste hotare după un câștig omenesc de politica proastă a statului din ultimii 30 de ani. .

Dar, acesta este respectul pe care stăpânul îl are față de cel căruia i s-au vândut toate bogățiile țării. Efectiv nu-i va interesa de nimic și nici de problemele pe care le vor întâmpina bieții bătrâni.

 Pentru evitarea aglomerației și mai buna organizare a activităților cu clienții, accesul în magazinele E.ON se face exclusiv cu programare prealabilă;

  • Programarea online poate fi modificată sau anulată simplu, pe pagina dedicată;

Toate magazinele E.ON sunt deschise luni, marți, miercuri și vineri între orele 08:00 și 16:00, iar joi programul de lucru este între orele 10:00 și 18:00.

Clienții sunt rugați să se programeze telefonic sau online pentru vizita în magazinele noastre, accesul fiind posibil exclusiv în baza unei programări prealabile pentru toate operațiunile care necesită interacțiunea cu agenții.

Nu este necesară programarea pentru clienții care vizitează magazinul E.ON pentru plata facturilor prin intermediul robotului BRD sau pentru cei care doresc să efectueze operațiuni folosind serviciul MyOffice.

Pentru a stabili o programare telefonică, clienții trebuie să apeleze numărul 0265.208.466 și să parcurgă pașii următori:

să confirme operatorului virtual județul şi orașul unde doresc să facă programarea;

  • după ce operatorul virtual oferă două opțiuni de programare, dacă este de acord cu una dintre aceste propuneri, clientul trebuie să confirme programarea și, la scurt timp, va primi printr-un sms numărul acesteia;
  • în cazul în care clientul nu confirmă niciuna dintre variantele de programare propuse, poate opta pentru programarea online.

Prin programarea online, clienții pot alege ziua și intervalul de timp cel mai avantajos pentru ei. Pentru acest tip de programare, clientul va trebui:

Mai multe informații privind produsele și serviciile E.ON Energie România sunt disponibile pe www.eon.ro.

 

Comentarii

comentarii