Ne întoarcem la palton- PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

iarna greaDuminică, vremea se mai răceşte puţin faţă de ieri. Deşi stratul noros nu este foarte dens, sunt puţine şanse să vedem soarele. În plus, din loc în loc sunt posibile precipitaţii slabe, în special fulguieli, mai ales în zona montană. Maximele termice, uşor sub mediile climatologice, se vor încadra între minus 3 şi 6 grade cu plus, cu valori uşor mai ridicate în Banat şi în Oltenia.

Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, norii stau grămadă pe cer în cea mai mare parte a zilei, iar daca în estul Transilvaniei mai cad câţiva fulgi de zăpadă, în nordul Crişanei se strecoară şi câteva raze de soare. Maximele ajung la zero grade la Miercurea Ciuc, 3..4 grade la Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca şi Oradea, 5..6 grade la Târgu Mureş şi Arad şi 8 grade la Timişoara. În sudul ţării, vremea va fi închisă, cu nori mulţi, trecător precipitaţii, burniţă, lapoviţă şi ninsoare mai ales în Oltenia.

Tendinţa

Vremea rămâne mohorâtă şi în următoarele zile. Aerul polar rece care se extinde dinspre nord-est spre centrul Europei determină o scădere treptată a temperaturilor, care ajung uşor sub mediile climatologice, cu temperaturi negative.

Comentarii

comentarii