Neatentia si Ploaia fac victime! Accident pe DN58 VIDEO

Un accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane, a avut loc pe DN58 intre Reşita şi Soceni. Accidentul s-a petrecut pe timp de ploaie şi carosabil alunecos. Un bărbat de aproximativ 30 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN58, pe direcţia Soceni – Reşita, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi maşina a ieşit în decor oprindu-se la marginea drumului la marginea unei pante. În autoturism se aflau trei persoane, printre care şi un minor.

În urma impactului, minorul a fost transportat la spital cu dureri la un picior. Maşina a fost grav avariată în partea din faţăUn accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane, a avut loc DN58 intre Reşita şi Soceni. Accidentul s-a petrecut pe timp de ploaie şi carosabil alunecos.

Un bărbat de aproximativ 30 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN58, pe direcţia Soceni – Reşita, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi maşina a ieşit în decor oprindu-se la marginea drumului la marginea unei pante. În autoturism se aflau trei persoane, printre care şi un minor.

În urma impactului, minorul a fost transportat la spital cu dureri la un picior. Maşina a fost grav avariată în partea din faţă fiind transportată pe platformă de la locul evenimentului. Şoferul nu a consumat alcool.

Comentarii

comentarii