Nervi si oameni lesinati la BEJ Caras Severin la predarea buletinelor de vot VIDEO

Bătaie de joc şi nervi la predarea proceselor verbale şi a buletinelor de vot la Biroul Electoral Judeţean Caraş Severin. La locul de predare al sacilor cu buletine din Sala Polivalentă din Reşiţa, câteva sute de persoane, președinți și vicepreședinți ai secțiilor de votare din județ, au stat în căldură şi s-au umplut de nervi ore întregi. Aceasta după ce unii dintre ei au sosit la Reșița de secţiile de votare la ora 12 sau unu din noapte. Toate acestea după ce toată ziua au asigurat bunul mers al procesului electoral.

Epuizați de efort și de căldură, oamenii au cedat de-a dreptul fizic și psihic. Cel puțin 3 persoane au avut nevoie de îngrijire medicală. Alții s-au întins pe scaune și resemnați așteaptă să le vină rândul la predarea buletinelor de vot.

Preşedinţii celor peste 350 de secţii de votare din judeţ așteaptă de ore bune la sala polivalent. Unii dintre ei, după ce şi-au petrecut întreaga zi în secţia de votare, aceştia sunt nevoiţi să aştepte ore întregi în noapte sub cerul liber pentru a preda buletinele de vot și procesele verbale ale secţiei de votare. În sala polivalenta căldura devenise insuportabilă.

Din păcate, nu este prima dată când se întâmpla aşa ceva în Reşita. INDIFERENŢA, NEPĂSAREA celor care ar trebui să organizeze totul este ieşită din comun.

Întotdeauna aparatul de stat funcționează și arată bine doar pe dinafară. Președinții de secție de votare au primit numere de ordine pentru a se prezenta la predarea efectelor, dar lucrurile merg foarte greu. Unora dintre ei care erau programaţi la ora 7 a dimineții, nu le-a venit rândul efectiv la predare nici la ora 12.

Comentarii

comentarii