Nesimţire la cote maxime la Reşita – Și-a făcut nevoile în mijlocul orașului VIDEO

Nesimţire la cote maxime la Reşita. Multă nesimțire mai există pe lumea asta. Te şi miri că unora, nu le crapă obrazul de ruşine când şi-l mai scot în lume. Dovada ? Gestul făcut de un cetățean, ziua în amiaza mare, în mijlocul celui mai populat cartier din Reșița. Fără jenă și cu cea mai crasă lipsă de bun simț, acesta s-a pitit într-o parcare, la nici 5 metri de trotuar, într-o zonă foarte circulată, în fața unui bloc de locuințe cu 10 etaje și cu 3 sau 4 scări.

 

 

Ca un adevărat domn, nu-i așa, bărbatul și-a dat jos pantalonii și și-a făcut nevoile în fața unei mașini, în parcarea de lângă trotuar. Apoi, de parcă ar fi făcut un ou de aur, s-a uitat – probabil cu admirație la ce-a lăsat acolo, apoi a plecat mai departe spre Victoria.

După nici 50 de metri, nesimțirea în două picioare, a trecut pe lângă toaletă publică, aia de costă doar 50 de bani. Sau 0,50 lei dacă vreți. 50 de bani pe care probabil, acest sărac al orașului, nu i-o fi avut, amărâtul de el!?

Ce poți să mai spui în fața unui asemenea gest? Chiar dacă avea probleme cu prostata, tot avea timp să ajungă până la toaleta publică. varianta cu diareea pică. Dacă ai o asemenea problemă, nu pleci de acasă, în primul rând. Apoi, o asemenea problemă este ,,anuțată” de organism dinainte printr-un deranjament stomacal, gaze, forfoteli în zona intestinelor. Diareea nu te apucă așa, dintr-o dată, ca strănutul. Și în plus, cine are diaree și-l apucă în oraș, nu își mai continuă drumul, se întoarce de urgență acasă. Hai să fim serioși! Mergi acasă, nu pleci liniștit mai departe, așa ca la plimbare. Si mai purta si un fel de borsetă. Pai un asemenea domn, nu poate umbla fără poșetă pe stradă, nu?

Nesimţire la cote maxime la Reşita. În fine, asta este problema, ăsta este gradul de cultură și mai ales, ăsta este bunul simț și respectul pe care îl arată concitadinilor săi. Suntem curioși ce fel de comentarii vor apărea în apărarea individului. Precis se vor găsi și din aceia care să-i găsească scuze. Fiindcă nu există nici o scuză.

Multumiri lui V.M. pentru imagini.

Comentarii

comentarii