NEWS ALERT Accident cu pericol de explozie pe DN58 in curbele de la Soceni video

NEWS ALERT UPDATE ora 20:20  isu SEMENIC – În jurul orei 18:00, pe DN 58, între localităţile Reşita şi Soceni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o cisternă încărcată cu dioxid de carbon. Au intervenit de urgenţă 2 echipaje de stingere, 2 echipaje SMURD şi echipajul CBRN din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşita, precum şi echipaje ale Poliţiei. Accidentul s-a soldat cu 2 victime (ocupanţii autoturismului) care au fost preluate de echipajele SMURD şi transportate la spital. Din observaţiile echipajului de pe autocisterna, nu par a fi scurgeri, dar zona este izolată în acest moment pentru efectuarea de verificări de către echipajul CBRN.

 

UPDATE IPJ – CS – În jurul orei 18:00, pe DN 58, între localităţile Reşita şi Soceni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o cisternă încărcată cu dioxid de carbon. Au intervenit de urgenţă 2 echipaje de stingere, 2 echipaje SMURD şi echipajul CBRN din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşita, precum şi echipaje ale Poliţiei. Accidentul s-a soldat cu 2 victime (ocupanţii autoturismului) care au fost preluate de echipajele SMURD şi transportate la spital. Din observaţiile echipajului de pe autocisterna, nu par a fi scurgeri, dar zona este izolată în acest moment pentru efectuarea de verificări de către echipajul CBRN.

 

Accident cu pericol de explozie pe DN58 in curbele de la Soceni . NESW ALERT-  Situaţie specială pe DN68 Reşita – Caransebeş. O cisternă încărcată cu oxigen lichid a fost implicată într-un accident în curbele de la Soceni de pe DN58. Locul a fost delimitat de ISU, iar irculaţia a fost oprită. Oamenii au fost îndepărtați de acolo. Au intervenit de urgență două echipaje de stingere, plus două echipaje SMURD și echipajul CBRN din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, precum și echipaje ale Poliției rutiere.

 

 

UPDATE 18:30 – Circulaţia este blocată între Reşita şi Caransebeş. Se aşteaptă sosirea specialiştilor de la Fabrica de oxigen de Combinatul siderurgic din reşita, destinatarul încărcăturii de oxigen lichid. Stire in curs de actualizare.

Comentarii

comentarii