NEWS ALERT Acțiune ca în filmele americane ale polițiștilor reșițeni – Trei persoane reținute și două pistoale confiscate

Mai mulți reșițeni ne-au transmis mesaje la redacție precum ,,că în oraș se întâmplă ceva”. Oamenii au fost contrariați de deplasarea prin oraș în mare viteză și cu sirenele și girofarurile pornite a mai multor echipaje de poliție și jandarmi. Acestea au avut ca punct de destinație Spitalul Județean din Govândari.

Pe surse, am aflat că oamenii legii și ,,mascații”, au înconjurat locul respectiv, după care, polițiștii au intrat întru-nul din localuri de unde, după aproximativ 10 minute, au scos un bărbat încătușat și o femeie.

Pe surse am aflat că cei doi erau la o masă, moment în care în local au intrat polițiștii. Celor doi li s-a cerut să scoată tot ce au în buzunare și în genți, moment în care, asupra femeii, într-o borsetă, a fost găsit un pistol și câteva gloanțe.

La nici o oră, în interiorul spitalului, a fost reținută o altă persoană, o femeie – asupra căreia a fost găsit un …pistol. Se pare că femeia era rănită la una dintre palme și în regiunea coastelor- o plagă prin împușcare – și avea nevoie de ajutor medical. Femeia a fost reținută și dusă la IPJ pentru cercetări.

Acestea sunt informații obținute pe surse și pot suferi modificări în funcție de derularea anchetei.

Comentarii

comentarii

One thought on “NEWS ALERT Acțiune ca în filmele americane ale polițiștilor reșițeni – Trei persoane reținute și două pistoale confiscate

Comentariile sunt închise.