NEWS ALERT – Circulația trenurilor de călători se desfășoară în condiții de iarnă în zona Filiași

Urmare căderilor de copaci în această seară pe segmentul feroviar Filiași – Gura Motrului cauzate de condițiile meteo nefavorabile, este întreruptă temporar circulatia trenurilor si alimentarea cu energie electrică a linei de contact afectând circulația unor trenuri în trafic intern și internațional. Trenurile își vor relua mersul în condiții de siguranță imediat ce echipele feroviare speciale finalizează intervenția și se va asigura posibilitatea reluarii circulatiei in prima etapa cu locomotive diesel in zona afectata.

În zonele unde este necesar, CFR Călători a pus operativ la dispoziția CFR SA locomotivele Diesel necesare pentru deblocarea circulației.

CFR Călători ține permanent legătura cu CFR SA, managerul infrastructurii, care realizează dirijarea circulației și cu echipele din trenurile afectate oferind asistență călătorilor. Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, şi la telefon 021/9521.

Restituire contravaloare bilete
Pasagerii care au bilete și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Comentarii

comentarii

One thought on “NEWS ALERT – Circulația trenurilor de călători se desfășoară în condiții de iarnă în zona Filiași

Comments are closed.